1.jpg

PROPOZYCJE MENU KOMUNIJNEGO 2018

Propozycja I/ 90 zł - osoba

 



Zupa do wyboru
Rosół z makaronem
Lub
Krem pomidorowy
 

II Danie serwowane wieloporcjowo:
- De Volaille z serem – 100%
- Zrazy wieprzowe po myśliwsku w sosie – 100%
- Kieszonki wieprzowe z pieczarkami – 100%
Dodatki: ziemniaki, frytki
Surówka z białej kapusty, buraczki, sałatka wiosenna

Kawa/Herbata
Woda mineralna z cytryną w dzbankach b /o
Soki owocowe 0,5l/osoba
Napoje gazowane 0,5l/osoba

 



 

1.jpg

PROPOZYCJE MENU KOMUNIJNEGO 2018

Propozycja II/ 160 zł osoba



Zupa do wyboru
Rosół z makaronem
Lub
Krem pomidorowy
 

II Danie serwowane wieloporcjowo:
- De Volaille z serem – 100%
- Zrazy wieprzowe po myśliwsku w sosie – 100%
- Kieszonki wieprzowe z pieczarkami – 100%
Dodatki: ziemniaki, frytki
Surówka z białej kapusty, buraczki, sałatka wiosenna

Kawa/Herbata
Woda mineralna z cytryną w dzbankach b /o
Soki owocowe 0,5l/osoba
Napoje gazowane 0,5l/osoba

Zimne zakąski:
- Tymbaliki drobiowe
- Sałatka jarzynowa z szynką
- Sałatka grecka
- Sałatka z brokuł zawijana w szynce
- Glazurowana terina rybna z warzywami
- Wędzony schab z musem jajecznym
+ pieczywo i masło
 

Kolacja:
Pieczone udka z kurczaka podane z ryżem z warzywami
Barszcz czerwony z pasztecikiem

2.jpg