MENU WESELNE 2018
PROPOZYCJA I/ 205 zł od osoby
Obiad
Rosół z kurczakiem i makaronem
Na życzenie
Potrawka z kurczaka w białym sosie, ryż, marchewka z groszkiem na ciepło
II Danie serwowane wieloporcjowo:
- Zrazy wołowe w ciemnym sosie – 100%
- De Volaille – 100%
- Cordon Blue – 100%
Dodatki: ziemniaki, frytki lub cząstki ziemniaczane
Surówki: z białej kapusty, buraczki, sałatka wiosenna
Zimne zakąski:
- Sałatka jarzynowa z szynką
- Sałatka meksykańska z wieprzowiną
- Roladki drobiowe z warzywami
- Rolada wieprzowa z karczku z mięsem mielonym podana z sosem chrzanowym
- Tymbaliki drobiowe z warzywami
- Śledzik w pomidorach
- Rolada z tortilli z warzywami i kurczakiem
-+ pieczywo i masło
Kolacja I ( dania serwowane w bufecie ciepłym)
• Udka faszerowane po cygańsku
• Pieczony karczek w sosie pieczeniowym
• Ryż z warzywami
Kolacja II
• Bogracz wołowy
LUB
• Flaczki wołowe
( jedna opcja do wyboru)
MENU WESELNE 2018
PROPOZYCJA II/ 220 zł od osoby
Obiad
Rosół z kurczakiem i makaronem
LUB
Zupa kolorowa zupa krem z białych warzyw i zielonego groszku
Na życzenie
Potrawka z kurczaka z białym sosem, ryżem i marchewka z groszkiem na ciepło
II Danie serwowane wieloporcjowo
- Pieczone udka z kaczki – 100%
- Rolady śląskie w ciemnym sosie – 100%
- Panierowane kieszonki schabowe z kurkami i serem pleśniowym – 100%
Dodatki: kluski śląskie, ziemniaki z koperkiem
Surówki: z białej kapusty, modra kapusta, sałatka wiosenna
Kawa/Herbata
Woda mineralna z cytryną w dzbankach
Zimne zakąski
- Sałatka Cezar
- Galantyna z kurczaka
- Paprykowa terina drobiowa
- Tortilla wegetariańska
- Sałatka z brokuł zawijana w szynce
- Roladki schabowe z pieczarkami
- Sałatka poznańska z szynką
- Śledzik w sosie pomidorowym lub – śledzik w sosie miodowo-musztardowym
- Tymbaliki z łososiem
+ pieczywo i masło
Kolacja I
• Golonki drobiowe na kapuście kiszonej
• Sakiewki wieprzowe z mięsem mielonym w sosie myśliwskim
• Domowe kopytka
Kolacja II
• Zupa Forszmak ( z mięsem wieprzowym, warzywami i śmietaną)